Innova-Eco Kft.

Tagjaink

Ad-Ware Q1 Fejlesztő és Tanácsadó Kft.

Az AdWareQ1 Fejlesztő és Tanácsadó Kft.-t magánszemélyek alapították 1997-ben minőségirányítási és ehhez kapcsolódó rendszerek kifejlesztése a minőségügyi alapelvek gyakorlatba való átültetése, minőségügyi, vezetési, gazdálkodási oktatás, tanácsadás céljából, hasznosítva a korábbi rendszerfejlesztési és minőségügyi tevékenységekkel kapcsolatos szellemi erőforrásokat és gazdálkodási tapasztalatokat. Az AdWareQ1 Kft. tevékenységére a minőségi munkára való törekvés jellemző, kifejlesztett minőségirányítási és integrált rendszerei egyediek, testre szabottak, hatékonyan és bürokráciamentesen működnek.

Berton Világítástechnika Kft.

2006-ban alakult és 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Több éves termékfejlesztésnek, gyártástechnológiai innovációknak és elhivatott mérnökeik, technikusaik és formatervezőik munkájának eredményeként a Berton Világítástechnika Kft. a piacon kapható lámpáknál megbízhatóbb, hosszabb élettartammal rendelkező és esztétikusabb LED lámpákat gyárt. Gyártó üzemük Budapesten a Csepel Művek területén található.
Világítótestek felhasználási területei a lakossági igényektől kezdve a speciális alkalmazási területeket is lefedi.

Be-Va Chip Kft.

A magyar tulajdonosok által vezetett BE-VA Chip Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. fő tevékenységi iránya a számítástechnika a telekommunikáció, valamint a zárt láncú digitális megfigyelő rendszerek. Törekszenek arra, hogy ezen az egyre bővülő, és rendkívül dinamikusan fejlődő szakterületen a magas színvonal mellett komplex szolgáltatást tudjanak nyújtani, amely kielégíti partnereik minden igényét ezeken a területeken.
Eddigi tapasztalataik átadásával is igyekeznek hozzájárulni partnereik munkavégzéséhez, ezért ingyenes felméréssel és szaktanácsadással állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hatékonyan részt vesznek a tervezési-szervezési feladatokban a kivitelezésig terjedő segítségnyújtásban. Fontos szempont, hogy olyan együttműködést tudjanak kialakítani, amely során nem egy saját érdekét szem előtt tartó külsős cég, hanem közös érdekeket figyelembe vevő partnerré váljanak.

Blessyng Kft.

Blessyng Kft. biomassza termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozik. Két fő terméke a pellet és brikett, melyek fa és agri anyagok feldolgozásával készülnek. Az üzemük gyártókapacitásának kihasználásával a magyarországi biomassza gyártás egy jelentős résztét (kb. 2-3%) tudhatják magunkénak. Az üzem termelését a piaci igényekhez igazítva tervezték meg, mely figyelembe veszi a különböző vevői szokásokat és igényeket egyaránt. Ennek megfelelően ipari és lakossági brikett termékekkel is jelen vannak a piacon.

Civilszervezetekért kft.

A Civilszervezetekért Kft. teljes körű támogatást nyújt az uniós pályázatok kapcsán felmerülő valamennyi feladat elvégzésében, mind a non-profit, mind pedig a vállalkozói szektor számára. Az elnyerhető források felderítésétől kezdve a pályázati tanácsadás és pályázatírás komplex feladatain túl segítséget nyújt a támogatási szerződés megkötésében a támogatások lehívásában és a későbbi előrehaladási jelentések elkészítésében is.

ECOTYPE Kft.

Az ECOTYPE Kft. fő tevékenységei közé tartozik a különböző lehetőségek feltárása a projekttervezés, a pályázatírás és menedzsment, az energetikai felmérés és tanúsítás, a megújuló energia alapú rendszertervezés és az energiatermelő berendezések beépítése.
A vállalat közel 20 éves épületgépészeti gyakorlattal rendelkezik, állandó és felkészült szerelőgárdát tart fent. A megújuló energiák iránti elkötelezettség miatt az ECOTYPE Kft. jó viszonyt ápol az eszközgyártókkal, így támogatva a folyamatos fejlődést.

Elektromax Kft.

Az Elektromax Kft. 1997 őszén alakult, a Mátrai Erőmű állományába tartozó villamos szakemberekből.
Erősáramú (kis- és középfeszültségű) kapcsoló berendezések és rendszerek tervezésével, műhelyben történő előszerelésével, helyszíni telepítésével, javításával és karbantartásával foglalkoznak. Ezeken a területeken a kisebb részfeladatoktól kezdve a komplex projekt lebonyolítását is el tudják végezni.
Az utóbbi években új szolgáltatásokként bevezették a diagnosztikai vizsgálatokat, a műszaki szaktanácsadást és a villamosipari termékek kereskedelmét.
A vállalkozás legfőbb értéke, hogy műszakilag magas szinten, a vevők igényeihez rugalmasan igazodva, a megadott határidőre, szakszerűen, megbízhatóan végezik el a rábízott feladatokat.

EU-Diákok Iskolaszövetkezet

Szövetkezetüket 2004-ben alapították egyetemi és főiskolai hallgatók részvételével, a Schola Europa Akadémiával közösen. Céluk az volt, hogy a diákok számára szervezett keretek között biztosítsanak színvonalas diákmunka lehetőséget.
Az Eu-DiákOK Iskolaszövetkezet az ország egyik legkedveltebb szövetkezete a diákok körében, és a legdinamikusabban fejlődő szövetkezet az országban.
Diákmunka ajánlatainak ár/érték aránya az egyik legjobb az országban. Számos területen nyújtanak országszerte lehetőséget a munkavégzésre.

EU Jobs Kft.

Teljes körű munkaerő fejlesztéssel és szervezéssel foglalkozó vállalkozás, mely azért jött létre, hogy segítse ügyfeleit egy gazdaságosabb és hatékonyabb létszám-gazdálkodás, illetve munkaszervezés kialakításában és megvalósításában, valamint a megfelelő munkatársak kiválasztásában.
Egyedi rugalmas megoldást kínálnak a vállalkozásoknak bármely személyzeti, munkaügyi, humánpolitikai kérdésekben, legyen az eseti jellegű, vagy hosszú távú.
Partnereik olyan komplex személyzeti szolgáltatási csomagot kapnak, amellyel megőrizhetik versenyképességüket.

EVERPLAST ZRT.

Az Everplast Zrt. 2010 februárjában alakult 100 %- ban magyar tulajdonú vállalkozás, mely műanyag csomagolási hulladék, darálék feldolgozásával, fólia, fröccs, flakon típusú regranulátumok előállításával foglalkozik. Cégük a térségben az egyik legnagyobb munkáltatóvá nőtte ki magát. Méltán lehet büszke európai szintű üzemére, a piac elvárásainak megfelelő technológiai megoldásaira. Környezettudatos gondolkodásuk révén jelentősen csökkent a hulladéklerakókba kerülő fólia hulladékok mennyisége.
Elkötelezettek, hogy az Unióban elfogadott kiváló minőségű termékeket gyártsanak. ISO 9001/14001 minősítéssel rendelkeznek, saját laboruk és kiváló, a minőségügy területén jártas szakembereik segítik munkájukat.

GreenSolar Kft

Csúcstechnológiájú, fotovoltikus rendszerek kutatásával, fejlesztésével foglalkozó vállalat. A vállalat célja az un. vékony filmes PV-k piacán piacvezető, meghatározó szerep elérése. A társaság célja, egy olyan zöld technológia létrehozása napenergiával, mellyel sikeresen versenyezhetnek a fosszilis alapú energia termelő módszerekkel. Ennek során egy alacsony (közel zéró) CO2 kibocsájtású, alacsony üzemeltetési költségű technológia jön létre.
A társaság főbb tevékenységi körei:
Amorf szilícium és mikrokristályos technológiák telepítése, vertikálisan integrált kulcsrakész pv megoldások ezen belül is; kulcsrakész un. vékonyréteg gyárak és szolár-parkok telepítése.
Céljuk folyamatos K + F tevékenység, folytatása, annak érdekében, hogy biztosítsák ügyfeleinek a naprakész és versenyképes megoldásokat.

Hiro-Hiro Kft.

A vállalkozást kifejezetten azzal a céllal hozták létre a tulajdonosai, hogy japán technológiák, eljárások kerüljenek be közvetítésükkel az európai piacokra.

Inbuss Kft.

2004 márciusában azzal a határozott szándékkal alapították meg az INBUSS kft-t, hogy saját maximalizmusuknak teret adva, értéket teremtsenek az informatikában.
Az elmúlt évek alatt jelentős tapasztalatot és tudást halmoztak fel IT infrastruktúra tervezés és egyedi alkalmazás fejlesztés területén mely hozzásegíti őket ügyfeleik magas színvonalú, rugalmas és gyors kiszolgálásában.
Az INBUSS Kft fő tevékenysége három területre oszlik:

INNOVA-Eco Kft.

A Klaszter menedzsment feladatinak ellátására jött létre. A cégalapító, ügyvezető 2002 óta dolgozik a környezetvédelem, környezet gazdálkodás különböző területein.
A cég fő tevékenységi körei:

Inter-Recycling Kft.

Jelentős piaci szereplő az Észak-Magyarországi régióban az építőipari, bontási és hulladékkezelési tevékenységet végző vállalkozások között. Az első időkben, fő tevékenységként az acélhulladék kereskedelem jellemezte a vállalkozást, később kibővítették építőipari tevékenységgel is.
Tevékenységi területei:

Korax Kft.

Fő profiljuk az élelmiszeripari technológiai tervezés, gépgyártás, szerelés és szervízelés. Az élelmiszeriparon belül fő tevékenységük a hús- és baromfiipar területe, ahol komoly hagyományokkal rendelkeznek. Az elmúlt húsz év során saját gyártmányokat, illetve gyártmányrendszereket, technológiai vonalakat fejlesztettek ki. Ezek közül a legjelentősebbek a vágóvonali technológiák, szállítási rendszerek, konvejorok, eszközök, illetve a húsfeldolgozás során használt feldolgozó gépek, különös tekintettel a főző-füstölő, főző és hőkezelő berendezésekre.
A tervező és gyártástervező szakemberek AUTOCAD és SolidEdge eljárásokat alkalmaznak, így számítógépen érkező dokumentációkat is fel tudnak dolgozni.

Profit &Partners kft.

Az on-line marketing teljes eszköztárával és többéves szakmai tapasztalttal állnak partnereik rendelkezésére, melynek eredményeként kiemelkedőbb sikereket érhetnek el – uralhatják az on-line piacot. A gyors növekedéstől a hosszú távú stratégáig minden a rendelkezésére áll.
Tevékenységi területek:

Szent István Egyetem

A Szent István Egyetem segíti a klaszter tevékenységét. A karon jelenleg futó kutatási témák közül néhány az alábbiak között szerepel:

Tamago Kft.

A TAMAGO Kft. szolgáltatásai: fürjtojás feldolgozás, füstölt és konzerv fürjtojás készítése, nyers fürj étkezési és tenyésztojás árusítása, illetve konyhakész pecsenyefürj forgalmazása.
A TAMAGO Kft. 1991 óta van jelen Magyarországon a köztudatban. Az egyedüli fürjtojás feldolgozó cég hazánkban, akik füstölt és konzerv fürjtojást nagy mennyiségben állítanak elő.
Tevékenységük több évtizedes szakmai tapasztalatra és arra a szilárd meggyőződésre épül, hogy ügyfeleik érdekeinek messzemenő figyelembe vételével hosszú távon garantálják a sikeres és eredményes kiszolgálást, együttműködést. Vállalatuk megbízhatóan, költséghatékony és környezetbarát módon optimalizálja megrendelői ellátását.
A TAMAGO KFt. által megfogalmazott és vallott értékek teszik cégüket a partnerek igényét maradéktalanul teljesítő, a folyamatos fejlődés iránt elkötelezett szolgáltatóvá.

Vara-FÉG kft.

Az 1991-ben alapított VA-RA Kft. 21 éve működik a nehéziparban, és folyamatosan építi ki különböző tevékenységi köreit, hogy a lehető legnagyobb mértékben lefedje a fűtéstechnikai berendezések gyártását valamint a vas és fémipari munkák területét. 2008-ban a vállalat megvásárolta a gázkészülékek gyártását és annak minden jogát, és azóta Vara-FÉG Kft. néven folytatja működését. 2011-ben nyitottak a villanybojlerek piaca felé és ezzel egy időben a pellet kazánok piacán is megjelentek egy teljesen új, magyar fejlesztésű pellet kazánnal, melyben a technikai és műszaki megoldások egyedülállóak. A vállalat termékpalettája teljes mértékben lefedi a fűtés és tüzeléstechnika minden szegmensét az elektromos készülékektől kezdve a gázkészülékeken át, egészen a szilárd tüzelésű készülékekig. A tulajdonosok a jövőben mindhárom szegmensben szeretnék erősíteni a Vara-Fég Kft. jelenlétét és növelni piaci részesedését, hazánkban és külföldön egyaránt.

b4 Csatlakozási feltételek