Innova-Eco Kft.

Magunkról

 

Az INNOVA-Eco Környezettechnológiai Klasztermenedzser Kft. kifejezetten azzal a céllal alakult, hogy Akkreditált Klasztert hozzon létre a környezetvédelem, a hulladékgazdálkodás, a technológiai innováció, összefoglalóan: környezettechnológiák területén dolgozó cégek csoportjából.

A vállalkozás általános célja a térségben a környezettechnológia területén tevékenykedő cégek, szervezetek, intézmények közötti együttműködés felerősítése a helyi tudásbázisraépítkezve, a kereslet és a kínálat csatornáinak összehangolása, a szolgáltatások palettájának szélesítése, az egyre növekvő igények kielégítése, és ez által válaszadás a térség gazdasági kihívásaira, növelve annak versenyképességét.

A magyar klaszterek „piacán” egyedülálló módon építkező, komplementer klaszter struktúra került kialakításra oly módon, hogy a különböző szakmai területek tökéletesen kiegészítik egymást.

A klaszter a vállalkozások számára lehetőséget biztosít a fejlődésre oly módon, hogy összekapcsolja az adott területen tevékenykedő cégeket, és stratégiai szövetségeket hoz létre mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon.

Klasztertagjainknak biztosított szolgáltatásaink: